Logo a.s.r. scooterverzekering

a.s.r. gaat wijzigingen doorvoeren in hun (Beperkt) Casco bromfiets/scooterverzekeringen (VVP). 

Deze aanpassingen en correcties gelden per 1 augustus 2020. 

Onderstaande wijzigingen zullen worden doorgevoerd

 • De beveiligingseisen
  om diefstal te voorkomen zijn aangescherpt. Indien u beschikt over een ruimte die u kunt afsluiten, dan moet de bromfiets daar worden gestald. Wanneer een bromfiets onbeheerd wordt achtergelaten (buitenshuis of niet in een afgesloten ruimte) moet de bromfiets worden vastgemaakt aan een in de grond verankerd voorwerp, zoals een boom of fietsenrek.
 • Stormschade
  Dan is alleen schade verzekerd die ontstaat doordat er door de storm iets op of tegen de bromfiets waait. Schade doordat de bromfiets (zelf) omwaait is niet meer verzekerd.
 • Eigen risico
  Het eigen risico van een cascoschade is verhoogd van € 100,00 naar € 200,00 per schadegeval.
 • Geen reparatie na schade?
  Kiest de klant ervoor om de schade niet laten repareren? Dan vergoedt a.s.r. voortaan 50% van de vastgestelde reparatiekosten in plaats van 75%.
 • Schade opzittenden
  Bij de keuzedekking Schade Opzittenden houdt a.s.r voortaan rekening met een eventuele AOV-uitkering. Verdiensten uit ‘zwart werken’ tellen niet meer mee voor de bepaling van verlies aan arbeidsvermogen. Daarnaast kijkt a.s.r bij blijvend letsel voortaan ook naar oplossingen als aangepast werk of een andere functie. Deze aanpassingen zijn al eerder doorgevoerd bij het herschrijven van de zakelijke verkeersverzekeringen en de verkeersverzekeringen uit het (oude) Voordeelpakket. Dit is nu ook aangepast in de nieuwe voorwaarden van de Bromfietsverzekering (VVP). 

Bekijk hier de verschillenkaart van de a.s.r. bromfietsverzekering

 

Automatische premiecheck Sluitsnel.nl Verzekeringen

Uiteraard ontvangen al onze klanten hierover persoonlijk bericht. Ook zullen wij – zoals gebruikelijk – automatisch controleren of u inmiddels bij een andere verzekeraar voordeliger uit bent. U ontvangt dan een nieuw voorstel met de goedkopere premie voor de scooterverzekering.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij staan u graag te woord en reageren binnen een halfuur op uw e-mail.

Goed om te weten
a.s.r. is een van onze aanbieders. Wilt u de premie van al onze aanbieders vergelijken?
> Premies scooter- en bromfietsverzekeringen vergelijken

Op onze website Sluitsnel.nl vindt u al onze andere producten.

Alles over bromfietsen op wikipedia!